Bizztravel

Wintersport: de sportiefste vakantie van het jaar

Een vakantie vol sportiviteit, heel veel plezier en gezelligheid, maar vooral een vakantie waarop je zeker volop geniet, dat is een wintersportvakantie! En daar zorgen wij voor! Niet voor niets is Bizztravel uitgegroeid tot dé wintersportspecialist met ruim 30 jaar ervaring! Bizztravel staat garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

De beste accommodaties geselecteerd in 4 toplanden

Chalet, appartement, hotel of pension, volop mogelijkheden. Van 1 tot 5 sterren, van een paar honderd meter naar de piste tot een appartement op de piste, een hotel met elke dag een heerlijk ontbijt tot een hotel met een compleet all inclusive programma, luxe met vele faciliteiten of eenvoudig maar keurig ingericht. Onze inkopers zijn wekenlang onderweg geweest om in jouw favoriete bestemming de beste accommodaties te contracteren. Wij bieden reizen aan naar Frankrijk, Oostenrijk, Italië en Zwitserland. Frankrijk heeft de grootste skigebieden ter wereld. In Oostenrijk vind je de echte gemütlichkeit, in Italië die romantische dorpjes en Zwitserland staat voor degelijk en kwaliteit. Kijk snel wat bij jou past en boek jouw favoriete wintersportvakantie.

Altijd inclusief skipas en eerlijke prijzen

Alle wintersportvakanties van Bizztravel zijn altijd inclusief skipas. Hierdoor kun je direct de piste op en gaan skiën. Het scheelt je ook nog eens veel euro’s in vergelijking met de prijs ter plaatse en dat is wel zo fijn! Bizztravel koopt de skipassen namelijk in grote aantallen in en bovendien kun je de skipas vaak nog uitbreiden met een extra dag of met een skipas voor een groter skigebied. Let altijd scherp op de skipas als je reizen vergelijkt. Niet alle aanbieders hebben de skipas inclusief. We willen voorkomen dat goedkoop uiteindelijk duurkoop blijkt te zijn.

De prijzen op onze website zijn transparant. Alle verplichte kosten zoals reserveringskosten, calamiteitenfonds, eventuele toeristenbelasting en verplichte schoonmaakkosten zijn al in de prijs verwerkt. Je komt dus achteraf niet voor verrassingen te staan. Het kan zijn dat je een deel van deze kosten pas ter plaatse hoeft te betalen, dit wordt vermeld in de kassabon, aan de rechterkant van de website. Bizztravel biedt daarnaast ook nog eens de laagste prijs garantie op materiaalhuur, les en uitbreiding skipas. Mooi geregeld dachten wij zo!

Veilig boeken

Wij willen je graag nog laten weten dat wij aangesloten zijn bij de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie. Dit is de branchevereniging van bedrijven die het Thuiswinkel waarborg hebben, dit is hét keurmerk voor consumenten die producten en diensten kopen via catalogus, internet, post, televisie etc. Je boekt en betaalt dus veilig via www.bizztravel.nl. Jouw persoonlijke boekingsgegevens worden via een beveiligde verbinding naar Bizztravel verzonden en je betaling kun je eenvoudig en veilig via iDeal doen.

Beginnen met wintersport

Je gaat voor het eerst op wintersportvakantie maar weet eigenlijk niet waar je heen wilt of wat je kunt verwachten van zo’n vakantie. Wel weet je dat een wintersport een vakantie is met sporten, gezelligheid en iets wat men après-ski noemt. Speciaal voor de startende wintersporter hebben we een 7 stappenplan ontwikkeld, zodat je niet voor verrassingen komt te staan en voorbereid op reis kunt. Lees er alles over op de beginnerspagina. En geloof ons, als je eenmaal een keer geweest bent, wil je ieder jaar!