Pharos reizen

Kijk je al uit naar een sportieve wintersportvakantie? Hoor je de verse sneeuw al knisperen onder je ski’s? Sta je straks voor het eerst op de latten met kriebels in je buik of ski je met het grootste gemak van de pistes? Bij Pharos Reizen boek je nu onbezorgd jouw ideale wintervakantie.

Wintersport is een geweldig avontuur. Of je nu al een doorgewinterde ski-pro bent of voor het eerst op de latten staat. Natuurlijk is er ook in de winter veel te beleven, zoals de magie van het Noorderlicht!

Al onze wintersportvakanties

Of je nou wilt skiën, snowboarden of langlaufen. Bij Pharos Reizen ben je aan het juiste adres. We hebben ook reizen met husky- en sneeuwscootertochten.

Luxe wintersport

Genieten in het kwadraat bij deze luxe wintersportvakanties. Van uitstekende faciliteiten zoals een wellnesscentrum tot een stijlvol restaurant.

Wintersport in voorjaarsvakantie

Ga er even een weekje tussenuit en geniet van het voorjaar. Wat denk je van een sportieve skivakantie? Geniet nu van extra veel beschikbaarheid!

Samen naar de sneeuw

Geniet met z’n tweeën van het heerlijke wintersportseizoen. En daarna samen lekker voor de openhaard tot rust komen.

SkiKids

Wintersport met kinderen is een prachtig avontuur! Ten minste, als de vakantie op kindermaat is gemaakt. Bij Pharos Reizen zorgen we daarvoor!

Winterbeleving

Ultieme belevingen voor echte wintersport-avonturiers! Veel activiteiten inbegrepen: van huskysafari tot sneeuwscootertocht en ijsvissen.