Sportiek

Even voorstellen…

Wij zijn Maikel en Rayta. Ons bedrijf, Sportiek Reizen, bestaat al sinds 1985. 

In de jaren 90 was Maikel skileraar voor Sportiek Reizen en vrijwel direct na zijn studie kreeg hij in 1999 de mogelijkheid om samen met Rayta, Sportiek over te nemen en nieuw leven in te blazen. Na onze “wie niet waagt, die niet wint”-beslissing hebben we besloten om ons volledig te storten in de reisbranche en zijn we inmiddels al weer 15 jaar actief in de reisbranche als wintersportspecialist.
Sportiek Reizen BV heeft zich met de jaren kunnen ontwikkelen en is ondanks haar ‘kleinschaligheid’ een volwassen speler in de reisbranche geworden en daar zijn we best wel trots op 🙂

Natuurlijk gaan wij zelf ook iedere wintersportseizoen met onze twee kids (van 10 en 12 jaar) op skivakantie! Onze persoonlijke voorkeur is skigebied Les Sybelles met 310 km aan pistes. Wij verblijven meestal in skidorp Saint Sorlin d’Arves en soms in Saint Jean d’Arves(toen de kids kleiner waren kregen ze hier skiles in het Nederlands). 

Onze bestemmingen

Sportiek is met name gespecialiseerd in wintersportvakanties in Frankrijk. Wij hebben voor de winter van 2015-2016 aanzienlijk wat bestemmingen toegevoegd aan ons assortiment en zullen dit gaandeweg de winter blijven doen.

Wat vinden jullie bijvoorbeeld van het populaire Val Thorens in skigebied Les Trois Vallées? Wij proberen om hier zo voordelig mogleijk te zijn zodat wij jou een leuke wintersport tegen een goede prijs-kwaliteit kunnen bieden. Wist je dat Les Menuires (ook gelegen in Les 3 Vallées) het goedkopere zusje is van Val Thorens? Bovendien is Les Menuires ook een stuk rustiger.

Onze missie?

Wij willen proberen de laagste prijs aan te bieden zodat jullie betaalbaar en voordelig op een leuke wintersportvakantie kunnen! 

[adrotate banner=”5″]