Totally/Husk

Er waren eens een aantal studenten die verliefd waren op de bergen en de sneeuw! Tijdens hun studententijd zijn ze voor vrienden en andere studiegenoten een wintersportreis gaan organiseren. Dit beviel zo goed dat er steeds meer mensen mee wilden gaan en ze verzonnen een naam voor hun toen nog kleine bedrijfje: Husk. De daarop volgende jaren zagen steeds meer studenten hoe gaaf het was om met een grote groep van studenten naar de Alpen te gaan. Als snel volgden er meer hogescholen en universiteiten, meerdere bestemmingen en meerdere data. Enkele jaren later werden er niet meer alleen groepsreizen georganiseerd maar konden ook kleine vriendengroepen, disputen, jaarclubs of stelletjes mee met Husk.

Inmiddels is Husk aangesloten bij de Sunweb Group. Hierdoor kunnen we met Husk steeds betere accommodaties voor aantrekkelijkere prijzen aanbieden in nog mooiere en grotere gebieden.

Dit jaar maakt Husk de stap richting Totally: een nieuw internationaal wintersportmerk wat enthousiaste jonge wintersporters bij elkaar brengt. Daarbij is de originele gedachtegang nooit verloren gegaan: Een zeer betaalbare wintersport organiseren waarbij jullie een onvergetelijke tijd kunnen hebben in de meest geweldige skigebieden van Frankrijk en Oostenrijk!