Tsjecho Reizen

Tsjecho Reizen verzorgt al meer dan twintig jaar reizen naar Tsjechië, Slowakije en Praag. Bent u op zoek naar een wintersportvakantie, actieve vakantie, rondreis of zomervakantie? Beide landen zijn veelzijdig, uitdagend en ontvangen avonturiers met open armen. Nog onaangetast door massatoerisme, herbergen Tsjechië en Slowakije schitterende plekken die erom vragen ontdekt te worden.

[adrotate banner=”3″]

Wij zijn de afgelopen twintig jaar overal geweest en delen graag onze kennis over de plekken die u beslist moet zien tijdens uw vakantie. Zo leert u het land écht kennen en zorgen we ervoor dat uw vakantie een onvergetelijke ervaring wordt. Iedere reis die u boekt is in eigen beheer en wordt samengesteld door de Tsjecho Reizen kantoren in Rotterdam en Praag.

Door het rechtstreeks inkopen van de reizen waarborgen we de kwaliteit en kunt u voor een gunstige prijs genieten van uw vakantie. Uiteraard snappen we dat u ook zekerheid wilt hebben vóórdat u op reis gaat. Daarom zijn wij aangesloten bij de ANVR, SGR en het calamiteitenfonds.

Wintersport Tsjechië

Tsjechië is een veelzijdig land met onbegrensde mogelijkheden voor iedere vakantieganger. Wat veel mensen nog niet weten is dat Tsjechië een zeer populaire bestemming is onder wintersportliefhebbers. Hoewel Tsjechië zich qua hoogte niet direct kan meten met de Alpen zijn de bergen toch zeer geschikt voor diverse wintersporten en wordt je hier verrast door een prachtige omgeving met avontuurlijke afdalingen op ieder niveau.

Hoogtemeters spelen geen rol als u op wintersport naar Tsjechië gaat. Er zijn afdalingen tot ca. drie kilometer lang, honderden kilometers aan langlaufloipes en enkele flink steile afdalingen. Door de goede verbindingen tussen de skigebieden en de vele sleep- en stoeltjesliften, is Tsjechië inmiddels uitgegroeid tot een ware wintersportbestemming.

Après skiën Tsjechië

U denkt vast: Maar kunnen die Tsjechen dan wel een beetje après skiën? Jazeker! In veel dorpen zijn er meerdere cafés, bars en restaurants die voorzien in de behoefte om even lekker uit uw dak te gaan nadat u de hele dag vol gas van de piste bent gekomen. De Tsjechische prijzen zorgen ervoor dat u zelfs nog geld overhoudt voor de afterparty!

Tsjechië als populaire wintersportbestemming voor elk niveau

Tsjechië is geen eenmalige wintersportbestemming. Onze klanten gaan er soms wel vijf jaar op rij naartoe om te genieten van mooie afdalingen, Tsjechische gastvrijheid, de cultuur, heerlijk eten en lage prijzen. Daarbij is Tsjechië als wintersportbestemming voor iedereen geschikt. Kinderen maken hun eerste meters tijdens professionele skilessen, beginners starten rustig aan op de blauwe pistes en gevorderden kunnen zich verheugen op avontuurlijke afdalingen en pistes met hindernissen.

Bent u op zoek naar een geschikte wintersportbestemming? Grote kans dat u terecht komt in het Boheemse Woud, Reuzengebergte of Ertsgebergte.

Wintersport Tsjechië met eigen auto, de bus of het vliegtuig.

Het westen van Tsjechië bevindt zich op nog geen 700 km van Arnhem. Dit maakt reizen naar Tsjechië op diverse manieren mogelijk. U kunt met uw eigen auto, de Royal Class bus of per vliegtuig op uw eindbestemming komen. Uiteraard voorziet Tsjecho Reizen u graag van informatie om de keus te kunnen maken die het best bij u past.

Accommodaties en voordelige skipakketten in Tsjechië

Bij Tsjecho Reizen begrijpen we dat u duidelijkheid wilt over de gehele reis, van vervoer tot het huren van een accommodatie en het boeken van skipakketten. Wij zetten uw wensen om in uitvoerbare plannen. Op onze website kunt u op zoek naar de accommodatie die het beste bij u en uw reisgezelschap past. Bekijk bijvoorbeeld eens ons uitgebreide aanbod in het Reuzengebergte. Heeft u nog skipakketten nodig, wilt u materiaal huren of heeft u een ander verzoek? Door ons grote netwerk zorgen wij ervoor dat u, eenmaal aangekomen op de plaats van bestemming, niets meer tekort komt.

[adrotate banner=”3″]