Dutchweek crew gezocht voor evenementen komend seizoen


Wintersportredacteur

Houd jij wel van wintersport, een feestje en ben je niet bang om je handen uit je mouwen te steken? Even opletten dan. Dutchweek is namelijk op zoek naar crew voor het komende wintersportseizoen. Iets voor jou?

Work hard, play hard

Dutchweek Italia, Saalbach, Gerlos, Norway, het maakt niet uit waar je bent, de events van Dutchweek.nl zitten top in elkaar! En dat het zo vlekkeloos verloopt komt niet uit het niets. Vele crewleden zetten zich daar elkaar weer keihard voor in. Of het nu gaat om het opbouwen van podia, het verkopen van toegangsbandjes of iets anders, de crew zet zich volle bak in. Veel van de crew van de afgelopen jaren helpt ook dit jaar weer, maar er zijn weer aardig wat extra handjes nodig. Dus, houd je van lekker doorwerken en van een lekker feestje, dan is dit iets voor jou!

Dutchweek Crew gezocht

Via het onderstaande bericht op social media bracht Dutchweek naar buiten dat er crew gezocht wordt. Omdat wij zelf wederom weer top events willen meemaken helpen we ze graag zoeken naar de beste crew. Want hoe beter de crew, hoe beter het feestje!

What’s in it for you?

Wil je nou mee naar de Dutchweek events, maar wil je weten wat je ervoor terugkrijgt naast onvergetelijke herinneringen en nieuwe vrienden? Dit heeft Dutchweek jou te bieden:

  • Heen- en terugreis
  • Overnachtingen
  • Ontbijt, lunch, diner en drankmuntjes
  • Skipas

Aanmelden als Dutchweek crew

Lijkt het je wat? Aanmelden kan via het aanmeldformulier. Aanmelding is geen garantie dat je mee kan, want de animo is groot.

Nieuw Dutchweek event

Wellicht heb je het al gezien: Dutchweek heeft er dit jaar weer een nieuwe eventlocatie bij. Het gaat om Zell am See – Kaprun, waar het Dutchweek feest weer een groot aantal bezoekers naartoe trekt. Iets voor jou?

Meer info Dutchweek Zell am See – Kaprun