Nieuw: Skigebieden in Noorwegen toegevoegd

Vanaf vandaag zijn er ook Skigebieden in Noorwegen te vinden op deze website en middels de Mijn Skigebied Keuzehulp.

Wintersport in Noorwegen

Noorwegen is het land waar het skiën is uitgevonden. Hier vind je de mooiste uitgestrekte pistes en hoef je niet lang te wachten bij de skiliften. Misschien heb je zelfs wel uitzicht over de fjorden. De Noorse skigebieden zijn uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen. In ieder gebied zijn speciale kinderzones te vinden en door de rust op de pistes verlies je ze niet snel uit het oog. Vaak worden er diverse kinderactiviteiten georganiseerd en skiet er een mascotte rond. Ook de accommodaties zijn veelal gericht op kinderen met bijvoorbeeld een indoor speelparadijs of zwembad. 
Ben je een off-piste fan? In Noorwegen is het veilig en er zijn veel mogelijkheden. Of boek een begeleide tocht en ga met een local van de gebaande paden af. Naast skiën of snowboarden is er nog veel meer te beleven. Maak je vakantie compleet met een hondensledetocht of een rit op een sneeuwscooter. Ook staat Noorwegen bekend om de vele langlaufmogelijkheden. 

Aangeboden door OAD

Bij Oad heb je de keuze uit 6-daagse vliegreizen of 8-daagse wintersportvakantie met eigen auto inclusief ferry overtocht. Welk pakketje ook kiest er is altijd een skipas inbegrepen en uiteraard alle overnachtingen in een hotel of appartement. Zo boek je al een 6-daagse wintersportvakantie naar Noorwegen vanaf € 429,-!