Nieuw: Skigebieden in Tsjechië toegevoegd

Vanaf vandaag zijn er ook diverse Skigebieden in Tsjechië te vinden op deze website en via de “Mijn Skigebied Keuzehulp

Wintersport Tsjechië

Tsjechië is een veelzijdig land met onbegrensde mogelijkheden voor iedere vakantieganger. Wat veel mensen nog niet weten is dat Tsjechië een zeer populaire bestemming is onder wintersportliefhebbers. Hoewel Tsjechië zich qua hoogte niet direct kan meten met de Alpen zijn de bergen toch zeer geschikt voor diverse wintersporten en wordt je hier verrast door een prachtige omgeving met avontuurlijke afdalingen op ieder niveau.

Hoogtemeters spelen geen rol als u op wintersport naar Tsjechië gaat. Er zijn afdalingen tot ca. drie kilometer lang, honderden kilometers aan langlaufloipes en enkele flink steile afdalingen. Door de goede verbindingen tussen de skigebieden en de vele sleep- en stoeltjesliften, is Tsjechië inmiddels uitgegroeid tot een ware wintersportbestemming.

Aangeboden door Tsjecho Reizen

Tsjecho Reizen verzorgt al meer dan twintig jaar reizen naar Tsjechië, Slowakije en Praag. Bent u op zoek naar een wintersportvakantie, actieve vakantie, rondreis of zomervakantie? Beide landen zijn veelzijdig, uitdagend en ontvangen avonturiers met open armen. Nog onaangetast door massatoerisme, herbergen Tsjechië en Slowakije schitterende plekken die erom vragen ontdekt te worden.