Première nieuwe Poederbaas film tijdens Freeride Film Festival


Wintersportredacteur

De derde freeride film van Poederbaas is een feit. Deze gaat tijdens het WePowder Freeride Film Festival in première. ‘Create Your Signature’ zal op 2 november voor het eerst vertoond worden in Pathé Tuschinski in Amsterdam.

Poederbaas in Frankrijk

Afgelopen winter ging Poederbaas samen met elf talentvolle jonge skiërs en snowboarders richting Frankrijk. Daar hebben professionele freeriders Paul de Groot, Koen Goris en Rembert Notten de talenten gecoacht. Hierbij zijn niet alleen de vette afdalingen, maar ook de crashes goed vastgelegd.

Create Your Signature

De film laat zien hoe de elf skiërs en snowboarders zich hebben ontwikkeld in Frankrijk. Met behulp van de coaches hebben de jonge talenten een hoop geleerd op het gebied van de lijnkeuze. Ze zijn vijf dagen lang volop bezig geweest met leren, ontwikkelen en de vetste afdalingen maken. Dit alles is vastgelegd door een professionele filmcrew.

Tickets en meer informatie

Uiteraard zijn de tickets voor de première van Create Your Signature te koop. Bestel hier je tickets en bekijk met eigen ogen het avontuur van de elf jonge sporters. Tijdens het evenement heb je ook de mogelijkheid om kennis te maken met de Poederbaas freeriders en coaches. Verder vind je de overige informatie over het WePowder Freeride Film Festival hier.

Ambities

Poederbaas is erg ambitieus op het gebied van freeriden. Met deze film zetten ze jong talent, waaronder Mees van Lierop, op de kaart. Mees is op het moment aan het trainen voor de Olympische Winterspelen van 2022. Maar ook op het gebied van evenementen betekenen ze veel in de freeride wereld. Vanaf dit seizoen valt namelijk het NK Freeride onder het Poederbaas Freeride Festival. Daar schreven we een paar maanden geleden het onderstaande artikel over.

NK Freeride vanaf dit seizoen tijdens Poederbaas Freeride Festival