Skigebied Verbier en Liverpool FC sluiten deal


Wintersportredacteur

Het Zwitserse skigebied heeft aangekondigd dat ze de komende vier jaar met Liverpool FC gaan samenwerken. Verbier gaat de voetbalclub de komende jaren namelijk sponsoren. Het skigebied is de eerste bergbestemmingspartner van de voetbalclub. Op deze manier hoopt het skigebied een betere positie op de Engelse markt te krijgen.

Strategische stap

De samenwerking is voor Verbier een strategische stap. Ze stellen bijvoorbeeld exclusieve deals beschikbaar voor de fans van Liverpool FC. Daarnaast staat ook een zogenaamde Liverpool Week op de planning. Deze week wordt in januari georganiseerd door het skigebied in samenwerking met Liverpool FC. Zo probeert het Zwitserse gebied een groter marktaandeel in het Verenigd Koninkrijk en vooral Europa te krijgen.

Unieke kans

Er zitten natuurlijk niet alleen maar kansen voor Verbier in deze deal. Ook Liverpool FC wil er het beste uit halen. Verbier is hun eerste partner op het gebied van bergbestemmingen en daar zien ze een hoop voordelen in. Het Zwitserse skigebied biedt namelijk unieke kansen voor de fans op het gebied van zowel zomer- als wintervakanties.

Robbie Fowler

Liverpool FC heeft op een leuke manier de nieuwe partner verwelkomd. Robbie Fowler, ambassadeur van de club, heeft voor een keer het voetbalveld omgeruild voor de sneeuw. In een kort filmpje laat hij zijn skikunsten aan de wereld zien.

The Reds partner with Verbier ⛷🔴

We’re pleased to announce Verbier as our new official partner: bit.ly/2CYuSxsTo mark the new partnership, Robbie Fowler took to the slopes to show off his skiing skills! ⛷🤣

Gepostet von Liverpool FC am Donnerstag, 13. September 2018

Ajax en AZ

De samenwerking tussen Verbier en Liverpool FC is niet de eerste. Twee jaar geleden is het Zillertal namelijk de samenwerking aangegaan met Ajax. Hieronder lees je daarover meer. Ook AZ heeft een samenwerking met een skigebied vanaf dit jaar. Met de Zillertal Arena om precies te zijn.

Voetbalclub Ajax in samenwerking met de regio Zillertal