Sneeuw, sneeuw en nog eens sneeuw!

Wat een ontlading ontstaat er op het internet. Er valt op dit moment weer sneeuw in de Alpen en dat zorgt voor enorme winterkriebels. Het aftellen is weer begonnen en de mensen die op dit moment in de Alpen zijn hebben te maken gehad met twee uitersten. Gisteren scheen hier nog de zon en was het circa 20+ graden. Vandaag is dit helemaal anders en kleurt de wereld boven de 1.500 meter grens wit. GE-WEL-DIG!

Een deel van onze redactie zit op dit moment in de Alpen. Jammer genoeg ben ik dat niet en krijg ik alleen de jaloersmakende foto’s op mijn beeldscherm te zien. Maar ja, je hebt natuurlijk luxepaarden en werkpaarden. Tot welke ik op dit moment behoor mag je zelf invullen.

Foto-update vanuit de Alpen

Bekijk hieronder de foto’s die Mike samen met cameraman Sebi heeft gemaakt. En scroll vooral door naar beneden, want daar zie je ook in de video hoe sneeuwrijk de wereld er vandaag uitzag.

Videobeelden

En ook op bewegend beeld zag het er top uit!

Wintersport in Königsleiten

De foto’s hierboven zijn zojuist gemaakt in Königsleiten, dat in de Zillertal Arena ligt. Het dorp wordt gekenmerkt door de vele appartementen en chalets. Het is een sfeervol en rustig dorp waar je ook nog eens de drukte op kunt zoeken in de après-ski als je dat wilt. Lijkt het je wat om in het dorp je wintersport door te brengen? Kijk dan voor informatie op de website van Direkt Holidays.